Portfolio ter inspiratie

Hier zie je allerlei dingen die ik reeds ontwierp: verlichting, meubels en andere voorwerpen voor in huis tot decoratieve beglazing en gepersonaliseerde cadeaus.

Project Franklien

We maken me(n)tale schilderijen. Twee materialen: verf en ijzer ontmoeten elkaar en leiden tot een nieuw, uniek verhaal.

Verlichting

Verlichting is niet enkel functioneel, maar bepaalt ook de sfeer van een ruimte. Daarnaast geef ik het ontwerp graag een doel en een verhaal mee en gerecycleerde materialen dienen vaak als basis.

Het huis zelf

Het huis is eigenlijk een beetje een kunstwerk op zich en dus kan het zeker inspireren! Een tentoonstelling voor de me(n)tale schilderijen, gebeurt dus al wel eens hier! 

Gepersonaliseerde cadeaus

Er zijn heel wat gelegenheden om iemand iets unieks te schenken. In overleg met jou, bedenk ik een ontwerp en zo ontstaat iets nieuws dat nergens anders te vinden is.

Meubels en interieur

Ik ontwerp meubels uit afgedankte materialen en combineer oude meubelstukken tot een uniek geheel. Oplossingen bedenken voor interieurvraagstukken is een tweede natuur geworden.

Decoratief glas

Glasgravures kunnen een unieke sfeer creëren in iedere ruimte. Samen kunnen we een mooi ontwerp bedenken dat bij jouw ruimte past.

En ook dit nog...

Zelf geen idee waar je naar op zoek bent of benieuwd wat ik nog meer doe? Hier vind je vanalles.